Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας “COVID-19, Endocrine and Metabolic Diseases”

Η Ευρωπαϊκή Ενδοκρινολογική Εταιρεία (European Society of Endocrinology, ESE) διοργάνωσε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 ένα πολύ επιτυχημένο διαδικτυακό Masterclass με τίτλο: COVID-19, Endocrine and Metabolic Diseases.

ESE Masterclass

Ομιλητές ήταν ο πρώην Πρόεδρος της European Society of Endocrinology Καθηγητής Andrea Giustina από την Ιταλία και ο επίσης διεθνούς φήμης Καθηγητής Ενδοκρινολογίας Bulent Yildiz από την Τουρκία. To Webinar συντόνισαν η Επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας της Θεραπευτικής Κλινικής ΕΚΠΑ Σταυρούλα (Λίνα) Πάσχου και ο Καθηγητής Pierre Val από τη Γαλλία.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά διαδικτυακών επιστημονικών συναντήσεων της ESE για το 2022. Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου με θέμα: Sexual Dimorphism in Endocrine and Metabolic Diseases. Συντονίστρια θα είναι και πάλι η Επίκουρη Καθηγήτρια της Θεραπευτικής Κλινικής ΕΚΠΑ Σταυρούλα (Λίνα) Πάσχου, στην οποία ανατέθηκε πλέον η σχετική δραστηριότητα από την Ευρωπαϊκή Ενδοκρινολογική Εταιρεία για όλο το έτος.

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN