Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προκήρυξη ΠΜΣ “Μουσική Εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα” του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ για το 2022-2023

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο: “Μουσική Εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα”.

Στο ΠΜΣ «Μουσική Εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα» γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών όλων των Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων της αλλοδαπής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής έως την Δευτέρα 05/09/2022 στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, μέσω email στο thbena@uoa.gr. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι έλαβαν το πτυχίο τους ή αποδεδειγμένα περάτωσαν τις σπουδές τους μέχρι τον Αύγουστο του 2022.

Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω αρχείο:

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN