Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

29ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) & 17ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών

Από τις 5 έως και τις 7 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση του 29ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) & του 17ου Διεθνούς Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών.

6d7087f4961cab56979df573bedb8ec5 M
Αφίσα Συνεδρίου/Φόρουμ

Το Ε.Σ.Φ.Ι.Ε. εδώ και 28 πλέον συναπτά έτη επιτυχούς διοργάνωσής του, θεωρείται αναμφίβολα το μεγαλύτερο επιστημονικό φοιτητικό συνέδριο της χώρας. Αποτελεί σημείο συνάντησης μεταξύ έγκριτων επιστημόνων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, του συνόλου των φοιτητών Ιατρικής και των νέων Ιατρών, δηλαδή του μέλλοντος της Ιατρικής Επιστήμης.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, ανακοινώσεις, κλινικά φροντιστήρια και σεμινάρια πρακτικών ιατρικών δεξιοτήτων (workshops). Η θεματολογία του καλύπτει όλο το φάσμα της Ιατρικής επιστήμης καθώς και τα πεδία διασύνδεσής της με άλλες συναφείς επιστήμες. Φυσικά, σκοπός είναι να ενισχυθούν τα workshops τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συνεδρίου αλλά και την Ολυμπιάδα Ιατρικής Γνώσης, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το επιστημονικό πρόγραμμα τα Live Χειρουργεία.

Φορμα εγγραφής: https://globalevents.eventsair.com/29esfie/regform/Site/Register
Υποβολή περιλήψεων: https://globalevents.eventsair.com/PresentationPortal/Account/Login?ReturnUrl=%2FPresentationPortal%2F29esfie%2Fabstracts

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο:
www.globalevents.gr
www.29esfie.gr

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN