Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Διεύθυνση Βιβλιοθήκης του ΕΚΠΑ ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε συνδρομή και πλήρης πρόσβαση στις βάσεις ERIC και Statista.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα σχετικά εδάφια του ιστοτόπου της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του ΕΚΠΑ:
http://www.lib.uoa.gr/ypiresies/bibliografikes-baseis/syndromes-ekpa.html#c5444
http://www.lib.uoa.gr/ypiresies/bibliografikes-baseis/syndromes-ekpa.html#c5441

Η βάση δεδομένων ERIC (Educational Resources Information Center) χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ για την παροχή εκτεταμένης πρόσβασης στη βιβλιογραφία που σχετίζεται με την εκπαίδευση. Η ERIC παρέχει κάλυψη άρθρων περιοδικών, συνεδρίων, συναντήσεων, κυβερνητικών εγγράφων, διατριβών, εκθέσεων, οπτικοακουστικών μέσων, βιβλιογραφιών, καταλόγων, βιβλίων και μονογραφιών.

Η Statista αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών δεδομένων και δεδομένων αγοράς (statistics and market data) με πρόσβαση σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια στατιστικά στοιχεία, προβλέψεις, φακέλους, εκθέσεις και infographics σε 80.000 θέματα από περισσότερες από 22.500 πηγές. Η πλατφόρμα συνδυάζει οικονομικά δεδομένα, καταναλωτικές ιδέες, δημοσκοπήσεις και δημογραφικές τάσεις.

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN