Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκπαιδευτική Ημερίδα «Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές» [11/03/2023]

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί η Εκπαιδευτική Ημερίδα υπό τον τίτλο: «Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές».

image001

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού (Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ), με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας Καθηγητή Γ. Σωτηρόπουλου:
Αγαπητές και Αγαπητοί,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας καλωσορίζουμε στην Εκπαιδευτική Ημερίδα υπό τον τίτλο: “Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές”.
Η Εκπαιδευτική Ημερίδα διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού (Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ), με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων. Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις στους τομείς της Χειρουργικής Ογκολογίας Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεων είναι διαρκείς: νέες μέθοδοι, νέα θεραπευτικά σχήματα, νέες τεχνικές αντιμετώπισης. Και όλα δείχνουν ότι η φαρέτρα της ιατρικής θα συνεχίσει να γεμίζει με περισσότερα και πιο αποτελεσματικά βέλη. Η Οργανωτική – Επιστημονική Επιτροπή αποτελείται από πολλούς καταξιωμένους συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων, γεγονός που εγγυάται το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των εργασιών της Ημερίδας.


Μετά τιμής,


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Γ. Σωτηρόπουλος
Καθηγητής Χειρουργικής και Μεταμοσχεύσεων,
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Συμμετοχή
Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Μπορούν να εγγραφούν ειδικοί ιατροί, ειδικευόμενοι,
νοσηλευτές και φοιτητές.
Δήλωση συμμετοχής εδώ:
www.e-myrtaly.gr/gr/imnepe-workshop
Η δια ζώσης εγγραφή περιλαμβάνει:
• Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος
• Επίσκεψη στον Εκθεσιακό Χώρο
• Πιστοποιητικό παρακολούθησης

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN