Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παιδίατρος – Διδάκτωρ Κατερίνα Κατσιμπάρδη | Υποψήφια της Ν.Δ. στην Ανατολική Αττική

katsimpardi

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη είναι Παιδίατρος – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Pecs, Oυγγαρίας το 2001 με βαθμό άριστα. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του EKΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», με θέμα την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Το 2012 απέκτησε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Α΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ.

Εκπαιδεύτηκε στο Sophia Children’s Hospital και το Erasmus Medical Center στο Rotterdam – Ολλανδίας. Εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Αιματολογία Ογκολογία (τίτλος γνωστικού αντικειμένου από την Α’ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ).

Από το 2013 εργάζεται στην Πανεπιστημιακή Oγκολογική Αιματολογική Μονάδα (υπεύθυνος Καθηγητής Αντώνης Καττάμης), στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος. Είναι υπεύθυνη του Ιατρείου παρακολούθησης μακροχρόνιων επιπλοκών σε επιβιώσαντες από καρκίνο στην παιδική ηλικία. Επίσης, είναι μέλος του εργαστηρίου της κλινικής και ασχολείται με τη γενετική προδιάθεση σε καρκίνο στα παιδιά.

Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο με 23 δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά μετά από κρίση, πάνω από 200 ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια με ομιλίες κατόπιν προσκλήσεως. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και σε κλινικά πρωτόκολλα διδακτορικών διατριβών και κλινικών μελετών. Επίσης, συμμετέχει στο διδακτικό έργο σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα του ΕΚΠΑ.

Από το 2015 διατηρεί παιδιατρικό ιατρείο στη Βούλα. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN