Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

4ο Διεθνές Συνέδριο Φαρμακογονιδιωματικής & Εξατομικευμένης Διάγνωσης & Θεραπείας [1-3/12/23]

https://congress2023.esptnet-eu.gr/

To 4ο Διεθνές Συνέδριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας (ΕΕΦΑΡΜ | Πρόεδρος: Δρ. Νικόλαος Δρακούλης) και το Τμήμα Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2023.

Invitation

Το συνέδριο επικεντρώνεται στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής ακριβείας, απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας και την ακαδημαϊκή κοινότητα, σε φοιτητές, υπεύθυνους λήψης στρατηγικών αποφάσεων, καθώς και ιατρούς, φαρμακοποιούς, κλινικούς φαρμακοποιούς, βιολόγους, γενετιστές, κλινικούς διαιτολόγους κ.ά. Στόχος του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή καταξιωμένους ερευνητές, κλινικούς και εργαστηριακούς ιατρούς και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας στον τομέα της φαρμακογονιδιωματικής και της εξατομικευμένης ιατρικής, προκειμένου να μοιραστούν τα πιο πρόσφατα ευρήματά τους, να συζητήσουν βασικά ζητήματα και προκλήσεις και να διερευνήσουν μελλοντικές κατευθύνσεις.

Κάτω από τον γενικό τίτλο «Ιατρική Ακριβείας στη Διάγνωση και Θεραπεία Ασθενειών», θα συζητηθούν με καταξιωμένους ερευνητές, κλινικούς και εργαστηριακούς ιατρούς και εμπειρογνώμονες οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής ακριβείας και θα διερευνηθούν μελλοντικές κατευθύνσεις σε τομείς, όπως η Αθλητιατρική, η Νευρολογία, η Αντιμετώπιση Λοιμώξεων, η Δερματολογία – Δερματοφαρμακολογία, η Γυναικολογία, οι Καρδιαγγειακές Παθήσεις και οι Νέες Τεχνολογίες.

Καταξιωμένοι κεντρικοί ομιλητές και εισηγητές από όλο τον κόσμο έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και έχουν ενταχθεί στο επιστημονικό πάνελ, όπως οι (αλφαβητικά) Εμμανουήλ Αγγελάκης (Ελλάδα), Ιωάννα Αναστασοπούλου (Ελλάδα), Στυλιανός Αντωναράκης (Ελβετία), Γιώργος Χρούσος (Ελλάδα), Κώστας Δεμέτζος (Ελλάδα), Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος (Ελλάδα), Ασημίνα Γκάγκα (Ελλάδα), Ουρανία Γεωργοπούλου (Ελλάδα), Ευάγγελος Γιαμαρέλλος (Ελλάδα),  Παρασκευή Κατσαούνου (Ελλάδα), Μιχάλης Κουτσιλιέρης (Ελλάδα), Ελένη Μαλτέζου (Ελλάδα), Μανωλόπουλος Ευάγγελος (Ελλάδα), Στέργιος Μόσχος (Ηνωμένο Βασίλειο), Λεωνίδας Φυλακτού (Κύπρος), Sophie Siest (Γαλλία),  Νικόλαος Σύψας (Ελλάδα), Δημήτριος Σπαντίδος (Ελλάδα), Κωνσταντίνος Στρατάκης (ΗΠΑ), Νικόλαος Τεντολούρης (Ελλάδα), Αριστείδης Τσατσάκης (Ελλάδα), Νικόλαος Τσιρίκος-Καραπάνος (ΗΠΑ), και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Το συνέδριο θα προλογίσουν οι Ευστάθιος Ευσταθόπουλος (Αντιπρύτανης, ΕΚΠΑ), Εμμανουήλ Πικουλής (Κοσμήτωρ Σχολής Επιστήμων Υγείας, ΕΚΠΑ), Χρήστος Ρέππας (Πρόεδρος Τμήματος Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ) και Ευάγγελος Μανωλόπουλος (Πρόεδρος ΕΟΦ).

Αμφιθέατρο ΦΜ2 | Τμήμα Φαρμακευτικής | Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
Τόσο η δια ζώσης όσο και η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι δωρεάν με εγγραφή στον σύνδεσμο: https://congress2023.esptnet-eu.gr/

από έως
Scheduled Επιστήμες Υγείας Πανεπιστημιακή Κοινότητα Παρουσιάσεις

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN