Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θεραπευτική Κλινική ΕΚΠΑ 1ο Συνέδριο: Κακοήθεια σε νεαρή ηλικία [10-11/11/23]

Η Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο το 1ο συνέδριο με τίτλο «Κακοήθεια σε νεαρή ηλικία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2023 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) (Ρηγίλλης 1, ΤΚ 106 75, Αθήνα) και θα συμμετέχουν πολλά μέλη από την κοινότητα του ΕΚΠΑ.

Τα τελευταία χρόνια τίθεται δυστυχώς όλο και συχνότερα η διάγνωση κακοήθειας σε νεαρότερες ηλικίες. Η διάγνωση κακοήθειας σε νεαρή ηλικία θέτει προβληματισμούς που αφορούν στην πρόγνωση, στην αντιμετώπιση και στη γονιμότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η γενετική συμβουλευτική και τα κληρονομικά σύνδρομα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των ασθενών αυτών.

Έμπειροι και καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν τα θέματα και θα θέσουν τα ζητήματα που χρήζουν απαντήσεων και αφορούν τις ιδιαιτερότητες διάγνωσης κακοήθειας σε νεαρή ηλικία σε όλο το φάσμα των συμπαγών όγκων.

Καθηγήτρια Φλώρα Ζαγουρή

Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του συνεδρίου.

από έως
Scheduled Επιστήμες Υγείας Παρουσιάσεις

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN