Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων Ε.Κ.Π.Α.: Ημερίδα για το Πρόγραμμα LIFE και εκδήλωση για το Cluster 3 – Civil Security for Society

Σας ενημερώνουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Γραφείου Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων του Ε.Κ.Π.Α. μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις παρακάτω ανακοινώσεις:

Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα Για Το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2024

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ. – 13:45 μ.μ. διοργανώνεται διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Online LIFE Info Day – Προσκλήσεις για υποβολές προτάσεων 2024». 

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο ενημέρωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής των δυνητικών δικαιούχων του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE για το περιβάλλον και τη δράση για το κλίμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

HORIZON EUROPE: Cluster 3 Civil Security for Society – Εκδήλωση Ενημέρωσης & Δικτύωσης

Στις 12 και 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ευρωπαϊκή εκδήλωση ενημέρωσης και δικτύωσης για το Cluster 3 – Civil Security for Society στις Βρυξέλλες, η οποία αφορά τις προκηρύξεις του 2024 που πρόκειται να ανοίξουν στις 27 Ιουνίου 2024.

Το ενημερωτικό μέρος της εκδήλωσης θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων του Ε.Κ.Π.Α. στο τηλ. 2103688192 και στο email  funding@uoa.gr.

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN