Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντική διάκριση των υπ. Διδακτόρων του Ε.Κ.Π.Α. Αν. Μακρή και Δ. Στεργιόπουλου στο 20ο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Εργονομίας στη Ν. Κορέα

Στο 20ο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Εργονομίας (20th ICEE 2024) που έλαβε χώρα στο Jeju της Νότιας Κορέας, στις 3-7 Ιουνίου 2024, με συμμετοχή 29 χωρών από όλον τον κόσμο, συμμετείχαν οι Υποψήφιοι Διδάκτορες Εργοφυσιολογίας της ΣΕΦΑΑ του Ε.Κ.Π.Α. κ. Αναστάσιος Μακρής και κ. Δημήτριος Στεργιόπουλος, μαζί με τους επιβλέποντες Καθηγητές τους κ. Μαρία Κοσκολού και κ. Νίκο Γελαδά, αντίστοιχα.

Σε διαγωνισμό μεταξύ 61 διδακτορικών φοιτητών, οι Α. Μακρής και Δ. Στεργιόπουλος ανέπτυξαν ο πρώτος το ρόλο της κληρονομικότητας στην ικανότητα κρατήματος της αναπνοής για καταδυτικές δραστηριότητες και ο δεύτερος την επίδραση σύντομων αεροπορικών ταξιδιών στην απόδοση αθλητών και απέσπασαν το 1o και 3o βραβείο καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης, αντίστοιχα. Ευχές για «εις ανώτερα!» στους δύο φοιτητές και θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της σημαντικής αυτής διάκρισης που αναδεικνύει διεθνώς την υψηλού επιπέδου ερευνητική δραστηριότητα που επιτελείται στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Ε.Κ.Π.Α.

ICEE2024 Makris Koskolou
ICEE2024 Stergiopoulos Geladas

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN