Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψήφισμα της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. για την εκδημία της Ομότιμης Καθηγήτριας Καλλιόπης Σπινέλλη- Νομικού

Η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκε την εκδημία της εκλεκτής και αγαπητής Συναδέλφου Καλλιόπης Σπινέλλη- Νομικού, Ομότιμης Καθηγήτριας του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η εκλιπούσα υπήρξε μία από τις πλέον διακεκριμένες Ελληνίδες νομομαθείς και καθηγήτρια του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών στη Νομική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α., όπου δίδαξε και ενέπνευσε γενιές φοιτητών και επιστημόνων, περιβάλλοντας τους με αγάπη και καθοδηγώντας τα βήματά τους στην Επιστήμη. Με την αδιάλειπτη και συνεπή επιστημονική της δραστηριότητα και την αφοσίωσή της στο διδακτικό έργο της, συνέβαλε καθοριστικά στην προαγωγή της επιστήμης της εγκληματολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Η Σχολή τιμώντας τη μνήμη της αλησμόνητης και αγαπητής συναδέλφου, αποφάσισε ως ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης για το ακαδημαϊκό της ήθος, την προσφορά της στη νομική επιστήμη, στην ανώτατη παιδεία και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών:

  1. Να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Σχολής στην εξόδιο ακολουθία που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 03.07.2024 και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Νεκροταφείο.
  2. Να αναρτηθεί μεσίστια η Ελληνική σημαία στα κτήρια της Νομικής Σχολής.
  3. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια της Σχολής στους οικείους της εκλιπούσης.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Νομικής Σχολής και στην ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής
Καθηγητής Λίνος-Αλέξανδρος Γ. Σισιλιάνος

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN