Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση Διατμηματικού Π.Μ.Σ. «Κοινωνική Νευροεπιστήμη, Κοινωνική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση» και Ορκωμοσία αποφοίτων

Το Πιστοποιημένο* Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) Κοινωνική Νευροεπιστήμη, Κοινωνική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση / Social Neuroscience, Social Pedagogy and Education, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, της Ιατρικής Σχολής και του Τμήματος Βιολογίας του Ε.Κ.Π.Α., οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024, εκδήλωση με αντικείμενο: «Το επιστημονικό  αποτύπωμα του ΔΠΜΣ Κοινωνική Νευροεπιστήμη, Κοινωνική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση / Social Neuroscience, Social Pedagogy and Education», στο κεντρικό κτίριο του Ε.Κ.Π.Α. στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης». 

Ακολούθησε τελετή αποφοίτησης και  Ορκωμοσία μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών.

Την πρωτότυπη και συγκινητική τελετή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος των Πρυτανικών Αρχών, Κοσμήτορες, Διευθυντές πανεπιστημιακών Τμημάτων, ένας σημαντικός αριθμός μελών ΔΕΠ από τις τρεις συνεργαζόμενες Σχολές,  η Επιτροπή Προγράμματος Σπουδών του Δ.Π.Μ.Σ, διδάσκοντες και διδάσκουσες στο Δ.Π.Μ.Σ. από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, Διευθυντές και Προϊστάμενοι Υπηρεσιών του Ε.Κ.Π.Α., όπως η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, στελέχη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.), μέλη Γραμματειών, κοινωνικοί εταίροι και συνεργάτες του  Δ.Π.Μ.Σ, προσωπικότητες του πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου, απόφοιτοι και απόφοιτες του Δ.Π.Μ.Σ. προηγούμενων ετών και βεβαίως οι ορκιζόμενοι, οι ορκιζόμενες και οι οικείοι τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγήτρια κ. Σοφία Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής,  Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Πικουλής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, Καθηγητής κ. Ιωάννης Εμμανουήλ, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής κ. Ιωάννης Σπαντιδάκης, η Διευθύντρια του ΔΠΜΣ, Καθηγήτρια κ. Ηρώ  Μυλωνάκου- Κεκέ,  ο Προϊστάμενος της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Ε.Κ.Π.Α. κ. Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης, η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», κ. Ξένια Καλδάρα και διδάσκοντες και διδάσκουσες στο Δ.Π.Μ.Σ.

* Το ΔΠΜΣ πιστοποιήθηκε προσφάτως από το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης,  με αξιολόγηση «Άριστα 10/10» [πλήρης ανταπόκριση στα κριτήρια Διασφάλισης Ποιότητας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG), για το αντίστοιχο επίπεδο σπουδών  του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων].

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN