Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δωρεάν Εκπαιδευτική Εφαρμογή για την Ευζωία των Ζώων από το Homo Ludens και το Δ.Π.Μ.Σ. «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία»

Το Homo Ludens σε συνεργασία με το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία», ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας εκπαιδευτικής εφαρμογής με τίτλο Animal Wisdom. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την ευζωία των ζώων.

Το Animal Wisdom περιλαμβάνει ένα quiz με ερωτήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας, οι οποίες καλύπτουν διάφορες θεματικές ενότητες του Δ.Π.Μ.Σ. «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Τις  ερωτήσεις έχουν επιμεληθεί διδάσκοντες του προγράμματος, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την εκπαιδευτική αξία του περιεχομένου.

Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από smartphone και άλλες ψηφιακές συσκευές μέσω του συνδέσμου https://animals.homoludens.org/ ή σκανάροντας το παρακάτω QR Code με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

QR ΚΆΡΤΑ page 0001 A 1

Προσκαλούμε όλους να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους αναφορικά με την ευζωία των ζώων, να σκαρφαλώσουν στο Leaderboard και να κάνουν την εγγραφή τους στο Δ.Π.Μ.Σ. «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία» του Ε.Κ.Π.Α. για ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης με συνοδοιπόρους τα ζώα.

Το Δ.Π.Μ.Σ. «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία» διοργανώνεται από το Τμήμα Φιλοσοφίας του Ε.Κ.Π.Α. και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Ε.Κ.Π.Α. και των Επιστημονικών Ινστιτούτων The Animals and Society Institute (ASI) και Humane Society Institute for Science and Policy της Επιστημονικής Εταιρείας The Humane Society of the United States (HSUS).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Ζώα: Ηθική Δίκαιο Ευζωία: https://animalethics.philosophy.uoa.gr/

Ταυτότητα Εφαρμογής:

Ιδέα & Επιστημονική Επιμέλεια: Άλκης Γούναρης, Βίκυ Πρωτοπαπαδάκη

Συνεισφορά: Αθανάσιος Ι. Αναγνωστόπουλος, Γεώργιος Αραμπατζής, Δημήτριος Γκουγκουλής, Άλκης Γούναρης, Γεώργιος Ηλιόπουλος, Σταύρος Καραγεωργάκης, Χρήστος Καραγιάννης, Μαρία Κοντού, Μιχαήλ Κ. Μαντζανάς, Φιλόθεος-Φώτιος Μαρούδας, Κωνσταντίνα Μυλωνά-Γιαννακάκου, Φλωρεντία Παπαστεφανάκη, Ευάγγελος Δ. Πρωτοπαπαδάκης, Βίκυ Πρωτοπαπαδάκη, Σπυρίδων Τέγος, Ειρήνη Φραγκιαδάκη.

Επιμέλεια Κειμένων: Χριστίνα Μέρμηγκα

Ψηφιακή Επιμέλεια: Κάτια Μακρυκώστα

Διευθυντής ΔΠΜΣ: Ευάγγελος Δ. Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α., Διευθυντής Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Homo Ludens
Email: info@homoludens.org
Ιστοσελίδα: homoludens.org

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN