Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συμβάλλοντας  στην διευκόλυνση της πρόσβασης των φοιτητών, φοιτητριών και αποφοίτων όλων των Προγραμμάτων Σπουδών του Ιδρύματος στην αγορά εργασίας, αλλά και στην υποστήριξη της διαδικασίας μετάβασης τους από τις σπουδές στον επαγγελματικό στίβο, οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις «Ημέρες Καριέρας 2024» το τριήμερο 19 έως 21 Μαρτίου 2024.

CareerDays2024 poster

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση  δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές/τριες και αποφοίτους του Ιδρύματος να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, να γνωρίσουν επιχειρήσεις, στις οποίες θα επιθυμούσαν να εργαστούν, και να αποκτήσουν μία άμεση βιωματική εμπειρία, μέσω της επαφής τους με τα στελέχη αυτών των επιχειρήσεων και τις διαδικασίες πρόσληψης που απαιτούνται.

Η φετινή εκδήλωση θα έχει υβριδική μορφή περιλαμβάνοντας τόσο διαδικτυακές δράσεις με την χρήση και αξιοποίηση εξειδικευμένης πλατφόρμας όσο και δια ζώσης εκδήλωση την πρώτη ημέρα 19 Μαρτίου, η οποία θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου μας (Πανεπιστημίου 30, Κτήριο Προπυλαίων, Αμφιθέατρο Αργυριάδη) και αφορά workshop με θέματα που άπτονται στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό προσανατολισμό, καθώς και στην ψηφιακή καθημερινότητα  .

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ημέρες Καριέρας Ε.Κ.Π.Α. 2024

Οι συμμετέχοντες φοιτητές/τριες και απόφοιτοι μέσω των εκδηλώσεων και δράσεων των Ημερών Καριέρας θα έχουν την ευκαιρία να:

 • Έρθουν σε επαφή με σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς οι οποίες προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης.
 • Αναβαθμίσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πρόσβαση και είσοδο στην αγορά εργασίας μέσω workshops.
 • Επισκεφθούν διαδικτυακά τα ηλεκτρονικά περίπτερα των εταιρειών και να κλείσουν την συνέντευξη εργασίας που επιθυμούν..
 • Προωθήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη επιχείρηση ή οργανισμό που τους ενδιαφέρει και ταιριάζει με το προφίλ τους.
 • Δικτυωθούν με το Πανεπιστήμιο μας και τους αποφοίτους αξιοποιώντας τις δυνατότητες του νέου πληροφοριακού συστήματος.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις «Ημέρες Καριέρας 2024» δηλώνοντας τη συμμετοχή σας και υποβάλλοντας αίτηση στον κάτωθι σύνδεσμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Eventora, που χρησιμοποιεί το Γραφείο Διασύνδεσης Ε.Κ.Π.Α.:

https://www.eventora.gr/uoa

Σημαντικές επισημάνσεις:

 • Το βιογραφικό σας σημείωμα θα είναι προσβάσιμο από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο θεσμό.
 • Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά διαδικτυακά  σε χρόνο για τον οποίο έχετε δηλώσει τη διαθεσιμότητα σας και εντός του τριημέρου του Μαρτίου από 19 έως 21.
 • Οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν τους υποψήφιους με τους οποίους θα προχωρήσουν σε συνέντευξη.
 • Υπάρχει πλήρης συμμόρφωση με τον κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων και των όρων χρήσης των βιογραφικών σημειωμάτων των ενδιαφερομένων για εύρεση εργασίας
 • Για θέματα και ερωτήσεις που αφορούν την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το στέλεχος πληροφορικής του Γραφείου Διασύνδεσης, Κωνσταντίνο Αλβέρτο στην ηλεκτρονική διεύθυνση alvertosk@uoa.gr ή στο τηλέφωνο 210-3688152. Για θέματα που αφορούν το περιεχόμενο των δράσεων των Ημερών Καριέρας Ε.Κ.Π.Α. 2023 και για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης Ε.Κ.Π.Α., μπορείτε να επικοινωνείτε με το διοικητικό στελέχος του Γραφείου, Βικτώρια Κασβίκη, (τηλ. 2103688150) ή να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Διασύνδεσης career@uoa.gr
 • Το υλικό που θα παραχθεί και τα αποτελέσματα  των δράσεων Ημέρες Καριέρας Ε.Κ.Π.Α. 2024, (workshops), θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης Ε.Κ.Π.Α., https://career.uoa.gr/,ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλους και μετά το πέρας των εκδηλώσεων.
 • Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Γραφείο Διασύνδεσης του, συμμετέχοντας ενεργά και συνεισφέροντας  στην  ανάπτυξη πολιτικών για την προσαρμογή στους  στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης και την προστασία του περιβάλλοντας θα διακινήσει ηλεκτρονικά και χωρίς εκτύπωση σε χαρτί το μεγαλύτερο μέρος του προωθητικού υλικού των δράσεων Ημέρες Καριέρας Ε.Κ.Π.Α. 2024.

Καθηγήτρια Σοφία Παπαϊωάννου
Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Διεθνών, Σχέσεων και Εξωστρέφειας
Επιστημονική Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Ε.Κ.Π.Α.

από έως
Scheduled Πανεπιστημιακή Κοινότητα Παρουσιάσεις

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN