Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Πρύτανη του ΕΚΠΑ καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου, η ορκωμοσία των κάτωθι μελών ΔΕΠ και Ε.ΔΙ.Π.: Ανδρέας Μαυρογένης, Σπυρίδων Στεργιόπουλος, Μαρίνα Βήχου, Αναστασία Θανοπούλου, Stefan Georg Lindinger, Μιχάλης Σιάλαρος, Άννα Χήτα, Χρήστος Αδαμόπουλος, Ηλίας Σιέμπος, Δημήτριος Τουμπανάκης, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, Αθηνά Κοντοσταυλάκη και Νικόλαος Λάριος.

Ανδρέας Μαυρογένης, εξέλιξη σε Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής

Ο Ανδρέας Μαυρογένης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Νοεμβρίου 1971. Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο της Ορθοπαιδικής ειδικότητας στην Α’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική, Νοσοκομείο ΚΑΤ. Διετέλεσε έμμισθος κλινικός συνεργάτης στην Κλινική Ορθοπαιδικής Ογκολογίας στο Istituto Ortopedico Rizzoli, Bologna, Italy (Kαθηγητής Mario Mercuri και Pietro Ruggieri) για 2 (δύο) συνεχή έτη.

Σήμερα, είναι Καθηγητής Ορθοπαιδικής στην Α’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο. Έχει ειδικό κλινικό και επιστημονικό ενδιαφέρον στη μυοσκελετική ογκολογία, την τραυματολογία, τη χειρουργική του άνω άκρου/μικροχειρουργική και την επανορθωτική χειρουργική ενηλίκων.

Είναι κάτοχος δύο διδακτορικών διατριβών: στη μικροχειρουργική (Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στη βιοφασματοσκοπία (Σχολή Ακτινοχημείας και Βιοφασματοσκοπίας, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο).

Είναι μέλος εννέα Ελληνικών και Διεθνών Ιατρικών Επιτροπών (συμπεριλαμβανομένων της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας-ΕΕΧΟΤ, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών-ΕΕΜΜΟ, και της European Musculo-Skeletal Oncology Society-EMSOS), μέλος του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών-ΚΕΟΧ (κατόπιν εξετάσεων), εκπαιδευτής στο Advanced Trauma Life Support-ATLS (κατόπιν εξετάσεων), μέλος της εκδοτικής επιτροπής 12 Ελληνικών και ξενόγλωσσων Ιατρικών Περιοδικών (συμπεριλαμβανομένων των INTERNATIONAL ORTHOPAEDICS, J ARTHROPLASTY, ORTHOPEDICS, SICOT-J, EUROPEAN JOURNAL OF ORTHOPAEDIC SURGERY AND TRAUMATOLOGY, ΟΣΤΟΥΝ) και μέλος της Επιτροπής αξιολόγησης περισσότερων από 78 ξενόγλωσσων Ιατρικών Περιοδικών.

Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 149 δημοσιεύσεις σε Ελληνικά Ιατρικά Περιοδικά και σε 513 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα Ιατρικά Περιοδικά.

Το σύνολο των βιβλιογραφικών αναφορών των επιστημονικών του δημοσιεύσεων σε ξενόγλωσσα περιοδικά του εξωτερικού είναι 11488 και ο προσωπικός του δείκτης h είναι 51 (Πηγή δεδομένων: Google Scholar, 13 Μαρτίου 2023).

Σπυρίδων Στεργιόπουλος, εξέλιξη σε Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής

[sstergio@med.uoa.gr]

Μαρίνα Βήχου, εξέλιξη σε Αναπλ. Καθηγήτρια στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

[mvihou@frl.uoa.gr]

H Mαρίνα Βήχου έκανε τις προπτυχιακές σπουδές της στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2009, ξεκινά την ακαδημαϊκή της πορεία ως λέκτορας στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, μετά από εικοσιπενταετή θητεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.  Από τότε, θεραπεύει το γνωστικό αντικείμενο της Διδακτικής της Γαλλικής με έμφαση στον διαπολιτισμό και την πολυγλωσσία, διδάσκοντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η μεθοδολογία της έρευνας και η πολιτισμική διαχρονικότητα. Έχει δημοσιεύσει σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και είναι συγγραφέας ενός βιβλίου και ενός ψηφιακού εγχειριδίου μεθοδολογίας.

Αναστασία Θανοπούλου, εξέλιξη σε Αναπλ. Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής

[athanop@med.uoa.gr]

Η Αναστασία Θανοπούλου γεννήθηκε στην Ινδιανάπολη της Ιντιάνα των Η.Π.Α.. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με βαθμό Άριστα, έχοντας Υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. για τις σπουδές της και το Διδακτορικό της από το ίδιο Πανεπιστήμιο με βαθμό Άριστα. Έχει την Ειδικότητα της Παθολογίας και Εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Εργάζεται στη Β’ Παθολογική Κλινική και Ομώνυμο Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η οποία στεγάζεται στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» και είναι Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Κέντρου της κλινικής. Τα τρέχοντα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τις συννοσηρότητες του σακχαρώδη διαβήτη και τη διατροφή στον διαβήτη.

Stefan Georg Lindinger, εξέλιξη σε Αναπλ. Καθηγητή στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας

[slindinger@gs.uoa.gr]

O Stefan Lindinger σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, Ιστορία και Λατινικά στο Πανεπιστήμιο του Regensburg. Στη συνέχεια, παρακολούθησε το πρόγραμμα Ph.D. του Τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Chicago, απ’ όπου και απέκτησε τον διδακτορικό του τίτλο (PhD). Διετέλεσε Λέκτορας για τα Γερμανικά ως Ξένη Γλώσσα (DaF) στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο αρχικά και κατόπιν στο Τμήμα Γερμανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Pisa (Iταλία), όπως επίσης και Λέκτορας της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Σήμερα είναι μέλος ΔΕΠ στο ίδιο τμήμα. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα αφορούν την Λογοτεχνία και την Ιστορία της Λογοτεχνίας από τον 18ο έως τα μισά του 20ου αιώνα.

Μιχάλης Σιάλαρος, εξέλιξη σε Αναπλ. Καθηγητή στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης

[msialaros@phs.uoa.gr]

Ο Μιχάλης Σιάλαρος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιστορίας της Επιστήμης στην Αρχαιότητα στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2017. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Birkbeck (2012-2015), University of London (British Academy Postdoctoral Fellow) και στο Humboldt-Universität zu Berlin (2015-2017). Υπηρετεί στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ από το 2017. Η έρευνά του επικεντρώνεται στην αρχαία ελληνική επιστήμη.
Ιστοσελίδες:
https://www.phs.uoa.gr/prosopiko/michalis_sialaros/
https://www.ancientscienceportal.com/el

Άννα Χήτα, εξέλιξη σε Αναπλ. Καθηγήτρια στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας

[achita@gs.uoa.gr]

Η Άννα Χήτα σπούδασε στο Τμήμα Γερμανική Φιλολογία – Γερμανική ως δεύτερη/ξένη και η διδακτική της στο Πανεπιστήμιο Αugsburg της Γερμανίας. Για την απονομή του τίτλου Magister Artium ασχολήθηκε με το θέμα «Ελληνο-γερμανική διγλωσσία μεταναστών δεύτερης γενιάς στη Γερμανία και τις συνέπειες για το μάθημα της Γερμανικής ως ξένης γλώσσας» και στη συνέχεια εκπόνησε το διδακτορικό της με θέμα «Κριτήρια αξιολόγησης γραπτού λόγου και η εγκυρότητα τους» (2009). Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα ανήκουν η συγκριτική και εφαρμοσμένη γλωσσολογία, η διαπολιτισμική επικοινωνία, η πραγματολογία, η μετάφραση και η διαμεσολάβιση και η δημιουργία των τεστ. Από τα πιο σημαντικά ερευνητικά προγράμματα που συμμετείχε είναι η “δικαστηριακή διερμηνεία”, η “κοινοτική διερμηνεία” και η “αξιολόγηση εξεταστών”. Δούλεψε για πολλά χρόνια σε προγράμματα ενσωμάτωσης και γλωσσομάθειας αλλοδαπών και προσφύγων του Υπουργείου Μετανάστευσης στη Γερμανία. Από το 2003 είναι στην επιστημονική ομάδα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ΚΠΓ. Από το 2010-19 υπήρξε επιστημονική συνεργάτης/πανεπιστημιακή υπότροφος στο Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων της Ηγουμενίτσας (πρώην εφαρμοσμένων ξένων γλωσσών). Από το Φεβρουάριο 2019 εργάζεται ως μέλος ΔΕΠ με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, η διδακτική της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας» στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Διευθύντρια του Εργαστηρίου Πολυμέσων και Γλωσσικών Εφαρμογών του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Επίσης είναι επιστημονική υπεύθυνη στο BIP “Multicultural and multilingual Mediation: Second or/and foreign Language Acquisition on the example of the German language” του CIVIS. Εργασίες της έχουν παρουσιαστεί και δημοσιευτεί σε συνέδρια και σε περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Χρήστος Αδαμόπουλος, νέος διορισμός στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στην Ιατρική Σχολή

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Βιολογικής Χημείας με γνωστικό αντικείμενο «Κυτταρική Σηματοδότηση Νοσημάτων» στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων, από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Σεπτέμβριο του 2023, διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ογκολογικών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Mount Sinai (Icahn School of Medicine at Mount Sinai) της Νεας Υόρκης των ΗΠΑ, τμήμα στο οποίο παραμένει, έως και σήμερα, ως συνεργαζόμενος (Adjunct) Επίκουρος Καθηγητής.

Ο κ. Αδαμόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ και του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Μοριακή Ιατρική» του ΕΚΠΑ. Πραγματοποίησε τη διδακτορική του Διατριβή στο Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και στην συνέχεια στο ίδιο τμήμα μεταδιδακτορική έρευνα (2014-2016), ως υπότροφος του ΙΚΥ. Το 2017, μετέβη στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου πραγματοποίησε μεταδιδακτορική έρευνα (2017- 2022) στο αντικαρκινικό Ινστιτούτο «Tisch Cancer Institute» του Τμήματος Ογκολογικών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Νοσοκομείου Mount Sinai. Το 2022, προήχθη σε Επίκουρος Καθηγητής του ιδίου Τμήματος.

Η επιστημονική του ερεύνα επικεντρώνεται στη Βιοχημεία της κυτταρικής σηματοδότησης νοσημάτων, με έμφαση στον καρκίνο. Η έρευνά του στις ΗΠΑ, εστιάστηκε στη μελέτη και κατανόηση μοριακών μηχανισμών ρύθμισης της κυτταρικής σηματοδότησης, μέσω φαρμακολογικής στόχευσης, στον καρκίνο, με επίκεντρο το σηματοδικό μονοπάτι ενεργοποιούμενων από μιτογόνο πρωτεϊνικών κινασών (MAP kinases), με στόχο την ανάπτυξη νέων θεραπευτικών στρατηγικών. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (h-index: 28, citations: 2323) υψηλού δείκτη απήχησης (όπως Cancer Discovery, Nature Cancer και Cell Reports) και έχουν παρουσιαστεί σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων.

Ηλίας Σιέμπος, νέος διορισμός στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στην Ιατρική Σχολή

Ο Ηλίας Σιέμπος είναι κλινικός Εντατικολόγος-Πνευμονολόγος με έντονο ενδιαφέρον στην έρευνα και τη συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring).Αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τη Διδακτορική Διατριβή του στο ΕΚΠΑ. Ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία και εξειδικεύτηκε στην Εντατική Θεραπεία στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Έκανε μεταδιδακτορική έρευνα στο Harvard Medical School (Βοστώνη, ΗΠΑ) και στο Weill Cornell Medicine (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ), όπου το 2016 έγινε Assistant Professor. Έλαβε χρηματοδότηση από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.), για να συνεχίσει στην Ελλάδα την έρευνά του. Η έρευνά του αφορά στην οξεία υποξαιμική αναπνευστική ανεπάρκεια και στο σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) ασθενών σε μηχανικό αερισμό. Είναι αφοσιωμένος στη συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring), θεωρώντας ότι οι μαθητές (mentees) ενός ακαδημαϊκού δασκάλου είναι η ασφαλέστερη παρακαταθήκη του.

Δημήτριος Τουμπανάκης, νέος διορισμός στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στην Ιατρική Σχολή

Ο Δημήτριος Τουμπανάκης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Από το 2007 έως και το 2011 εκπόνησε την διδακτορική μου διατριβή στην Α’ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Ε.Κ.Π.Α., στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και ειδικεύθηκε ακολούθως στην Πνευμονολογία (2011-2016). Απέκτησε τον τίτλο εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» (2018-2020), ενώ από το 2020 εργάστηκε ως επιμελητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». Έχει πραγματοποιήσει μεταδιδακτορική έρευνα στο Keenan Research Centre του Πανεπιστημίου του Τορόντο και στο Imperial College του Λονδίνου, με υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η οξεία πνευμονική βλάβη, η φυσιολογία της αναπνοής και οι αποφρακτικές παθήσεις του αναπνευστικού.

Βασίλειος Τριανταφυλλίδης, νέος διορισμός στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στην Νομική Σχολή

[vatriant@law.uoa.gr]

Ο Βασίλειος Τριανταφυλλίδης διορίσθηκε σε θέση Επίκουρου Καθηγητή της Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. με γνωστικό αντικείμενο «Αστικό Δίκαιο». Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι διδάκτωρ Νομικής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου (Freie Universität Berlin). Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην ίδια Σχολή και στη Νομική Σχολή του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου. Έχει δημοσιεύσει μονογραφίες, μελέτες και συμβολές σε συλλογικά έργα στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Αστικολόγων.

Αθηνά Κοντοσταυλάκη, ένταξη ως Ε.ΔΙ.Π. στο Τμήμα Φιλολογίας

[akonto@phil.uoa.gr]

Η Αθηνά Κοντοσταυλάκη είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών, κατεύθυνσης Eφαρμοσμένων και Υπολογιστικών Mαθηματικών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος του MSc «Γνωσιακή Επιστήμη» του Τμήματος ΙΦΕ, ΕΚΠΑ. Εργάζεται από το 2003 στο Εργαστήριο Φωνητικής και Υπολογιστικής Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας ΕΚΠΑ ως μέλος Ε.Τ.ΕΠ. και πλέον ως μέλος Ε.ΔΙ.Π., υποστηρίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Εργαστηρίου, το εκπαιδευτικό έργο του Τμήματος καθώς και ερευνητικά προγράμματα και διεθνή συνέδρια.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται γύρω από την Φωνητική και την Πειραματική Γλωσσολογία.

https://en-uoa-gr.academia.edu/AthinaKontostavlaki

Νικόλαος Λάριος, ένταξη ως Ε.ΔΙ.Π. στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

[lariosn@uoa.gr]

Ο Νίκος Λάριος είναι μέλος Ε.ΔΙ.Π. στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση και πτυχίου Μηχανικού Αυτοματισμού. Εργάζεται στο ΕΚΠΑ από το 1995 σαν Μηχανικός Αυτοματισμού και διδάσκει μαθήματα της ειδικότητάς του σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο αφού διαθέτει εμπειρία τόσο στη διδασκαλία των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση, όσο και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και των Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου. Τα τελευταία δεκατρία χρόνια έχει πάρει μέρος σε ερευνητικά, εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα που σχετίζονται με την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Επιπρόσθετα έχει συμμετάσχει ενεργά στο σχεδιασμό και τη διάδοση εκπαιδευτικού υλικού σε πλήθος ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus + CBHE, όπως: PUAT (Professionalisation of Undergraduate Academic Teaching in Multiple Disciplines to Address SDGs), ICTeEfS (ICT-enabled In-service Training of Teachers to Address Education for Sustainability), RefTeCp (Refugee Teaching Certification Programme for Egyptian and Refugee Teachers Enabled by Blended Learning), CCSAFS (Development of an MSc Programme in Climate Change, Sustainable Agriculture and Food Security) μεταξύ άλλων. Έχει επίσης δημοσιεύσει διάφορα άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά, καθώς και πρακτικά διεθνών και ελληνικών συνεδρίων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη χρήση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, την ανάπτυξη και αξιολόγηση μαθησιακού υλικού και εργαλείων με τη χρήση του υπολογιστή, την εφαρμογή της επαυξημένης πραγματικότητας στην εκπαίδευση για την αειφόρο ανάπτυξη, τα συστήματα αυτομάτου ελέγχου και την εκπαίδευση STEAM.

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN