Με χαρά σας προσκαλούμε στην Τιμητική Ημερίδα για τον Δημήτρη Αγγελάτο. Νεοελληνική Φιλολογία, Θεωρία της Λογοτεχνίας, Συγκριτική Φιλολογία, που διοργανώνει ο Τομέας Νεοελληνικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2026, 9.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος, το Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης, Καθηγητής Αχιλλέας Χαλδαιάκης, η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Καθηγήτρια Σοφία Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής, Καθηγητής Δημήτρης Δρόσος, η Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας, Καθηγήτρια Θεοδώρα Αντωνοπούλου και ο Διευθυντής του Τομέα Νεοελληνικής Φιλολογίας, Καθηγητής Θανάσης Αγάθος.
