Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των μελών ΔΕΠ:
– Γεώργιος Κούτσης, εξέλιξη σε Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Ιατρικής
[gkoutsis@med.uoa.gr]
Ο Γεώργιος Κούτσης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρολογίας-Νευρογενετικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται στην Α΄ Νευρολογική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Είναι συνυπεύθυνος της Μονάδας Νευρογενετικής της Α΄ Νευρολογικής Κλινικής. Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Cambridge (Trinity College), Ηνωμένο Βασίλειο, και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της νευρολογίας στην Α’ Νευρολογική Κλινική του ΕΚΠΑ. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στη Μονάδα Νευρογενετικής της Α΄ Νευρολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ στη γενετική της πολλαπλής σκλήρυνσης. Μετεκπαιδεύτηκε και εξειδικεύτηκε περαιτέρω στη γενετική νευροεκφυλιστικών νοσημάτων στη Μονάδα Νευρογενετικής της Α΄ Νευρολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ και στο Neurogenetics Unit, Department of Molecular Neuroscience, UCL Institute of Neurology του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό του έργο εστιάζεται στην κλινική νευρολογία και στη νευρογενετική, με επικέντρωση σε σπάνια κληρονομικά νοσήματα του νευρικού συστήματος, όπως η χορεία του Huntington, οι κληρονομικές αταξίες, η οικογενής σπαστική παραπληγία, οι κληρονομικές νευροπάθειες και οι κληρονομικές μορφές άνοιας και νόσου Parkinson, αλλά και στην πολλαπλή σκλήρυνση. Στο πλαίσιο της Μονάδας Νευρογενετικής έχει εκπονήσει με τους συνεργάτες του μοναδικές για τον ελλαδικό χώρο μελέτες σε σπάνια κληρονομικά νοσήματα του νευρικού συστήματος. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 120 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά στο χώρο της κλινικής νευρολογίας και της νευρογενετικής. Συμπεριλαμβανομένων των άρθρων σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και των ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια έχει άνω των 350 δημοσιεύσεων στο χώρο.
– Ιωάννης Μαλογιάννης, ένταξη Ε.ΔΙ.Π. στο Τμήμα Ιατρικής
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και έλαβα το Πτυχίο της Ιατρικής το 1993. Εκπαιδεύτηκα στην ειδικότητα της Ψυχιατρικής στο Γ.Ν. «Ο Ευαγγελισμός» και έλαβα τον Τίτλο Ειδικότητας της Ψυχιατρικής το 2003. Πραγματοποίησα την διδακτορική μου διατριβή στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και έλαβα τον Τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ το 2015.
Παράλληλα έχω εκπαιδευτεί στην ψυχοθεραπεία. Η πρώτη μου εκπαίδευση ήταν στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία και στην συνέχεια στην Θεραπεία Σχημάτων στην Νέα Υόρκη, στο Schema Therapy Institute of New York. Ακολούθως εκπαιδεύτηκα στην Ψυχανάλυση και Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχανάλυσης και Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας, της οποίας είμαι ενεργό μέλος.
Διετέλεσα Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Ψυχικής Υγείας Γυναικών, της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ από το 2008-2015 και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Διαταραχών Προσωπικότητας, της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ από το 2013-2018.
Από το 2018 υπηρετώ ως Ψυχίατρος με τριετή θητεία, η οποία ανανεώθηκε το 2021 στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο αυτό από το 2018 είμαι Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κλινικού Τομέα Διαταραχών Προσωπικότητας της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ και επιπλέον από τον Σεπτέμβριο του 2022 Επιστημονικά Υπεύθυνος του Νοσοκομείου ημέρας της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ.
Έχω συμμετάσχει ως διδάσκοντας σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα Επιστημονικών Εταιρειών Ψυχοθεραπείας. Από το 2018 συμμετέχω στο πρόγραμμα εκπαίδευσης προπτυχιακών φοιτητών Ιατρικής Σχολής, στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ καθώς και στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των ειδικευομένων του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Επίσης έχω συμμετάσχει σε πολλά προγράμματα εκπαίδευσης Ψυχιατρικών Κλινικών άλλων Νοσοκομείων. Από το 2018 συμμετέχω ως διδάσκοντας στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ.
Από το 2021 είμαι Γραμματέας του Κλάδου Ψυχοθεραπείας της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.
Έχω δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχω συγγράψει κεφάλαια σε Ελληνικά και Ξενόγλωσσα Βιβλία, με αντικείμενο την ψυχοθεραπεία και τις Διαταραχές Προσωπικότητας.
– Άννα Τασολάμπρου, εκλογή σε Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Φυσικής
Η Δρ. Άννα Χ. Τασολάμπρου μεγάλωσε στα Ιωάννινα και έλαβε το Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε και την διδακτορική της διατριβή η οποία φέρει τον τίτλο «Μελέτη και σχεδίαση συντονιζόμενων επίπεδων κυματοδηγών και πλασμονικών διατάξεων με τη χρήση νηματικών υγρών κρυστάλλων». Από το 2013 εργάζεται στο Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ, Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάς, Ηράκλειο Κρήτης, ως μέλος της ερευνητικής ομάδας Φωτονικών-Φωνονικών και Μετα-Υλικών (Photonic-Phononic and Meta-Materials – PPM). Έχει μακρά εμπειρία σε αναλυτικές και αριθμητικές μεθόδους ηλεκτροδυναμικής και ενεργή παρουσία στη σύγχρονη εφαρμοσμένη φυσική. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την μελέτη θεμάτων ηλεκτρομαγνητισμού με έμφαση στις ιδιότητες διάδοσης των κυμάτων μέσω τυχαίων και περιοδικών μέσων, όπως φωτονικοί κρύσταλλοι, υγροί κρύσταλλοι, δισδιάστατα υλικά, μετα-ϋλικά και μετα-επιφάνειες, στην φασματική περιοχή των μικροκυμάτων, των τεραχερτζ και της οπτικής. Βασικός στόχος της μελέτης της είναι η διερεύνηση και ανάδειξη εξωτικών ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, ο έλεγχος και χαρακτηρισμός αυτών μέσω σύγχρονων ηλεκτρονικών διατάξεων, καθώς και η αξιοποίηση τους σε εφαρμογές τεχνολογίας αιχμής. Έχει εργαστεί ως επισκέπτης ερευνήτρια στο Ames Laboratory, U.S. Department of Energy National Laboratory, Iowa με το οποίο διατηρεί μια μακρά συνεργασία και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα σε στενή συνεργασία με θεωρητικές και πειραματικές ομάδες του εσωτερικού και εξωτερικού. Είναι επιστημονική υπεύθυνος του ερευνητικού προγράμματος «Προηγμένος έλεγχος τοπολογικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε σύνθετα υλικά» που θα χρηματοδοτηθεί από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ) το 2023 στα πλαίσια της δράσης για την ενίσχυση μεταδιδακτορικής έρευνας. Από τον Ιανουάριο του 2023 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως Επίκουρος Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική και Εφαρμογές Σύγχρονων Ηλεκτρονικών διατάξεων».
– Βασίλειος Κονδύλης, εξέλιξη σε Καθηγητή στο Τμήμα Νομικής
[vkond@law.uoa.gr]
O Βασίλης Θ. Koνδύλης από τον Οκτώβριο 1980 έως τον Μάιο 1985 σπούδασε στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ από το οποίο αποφοίτησε με Άριστα. Από τον Οκτώβριο 1985 έως τον Ιούλιο 1986 έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές για την απόκτηση Διπλώματος Εμπεριστατωμένων Σπουδών (D.E.A.) στο Δημόσιο Δίκαιο, στο Πανεπιστήμιο Παρίσι Ι, Πάνθεο-Σορβόννη.
Από τον Νοέμβριο 1986 έως τον Απρίλιο 1991 ακολούθησε διδακτορικές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Παρίσι Ι και έλαβε σχετικό διδακτορικό δίπλωμα. Η διατριβή του, η οποία είχε ως θέμα: «Le principe de neutralité dans la Fonction Publique» (Η αρχή τους ουδετερότητας του δημοσιοϋπαλληλικού σώματος), δημοσιεύθηκε στην L.G.D.J., 1995 (στη σειρά “Bibliothèque de droit public”, τόμος 168, 560 σ.).
Από τον Μάιο του 1988, είναι Δικηγόρος, εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
Από τις 20 Μαρτίου 1995 ως τις 6 Οκτωβρίου του 2000 εργάσθηκε στο Λουξεμβούργο ως Εισηγητής στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων κ. Γεωργίου Κοσμά.
Από την 1η Ιανουαρίου 2004 είναι Νομικός Σύμβουλος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Στις 2-9-2009 διορίσθηκε Λέκτορας Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ (Νομικό Τμήμα – Τομέας Δημοσίου Δικαίου).
Από 1η Οκτωβρίου 2018 είναι Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 επελέγη τακτικός καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και ορκίσθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2023.
Από τις 2-1-2012 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΑΕ.
Από 1-1-2015 ως τις 31-12-2020 απετέλεσε μέλος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ατομικής Ενέργειας [European Nuclear Energy Tribunal], του ΟΟΣΑ.
Έχει δημοσιεύσει διάφορες μονογραφίες και περισσότερα από 50 άρθρα, σχόλια αποφάσεων, βιβλιοκρισίες, κ.ά, σε διάφορα νομικά περιοδικά, σε κατ’άρθρον ερμηνεία του Συντάγματος, και σε συλλογικούς τόμους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τον Δεκέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε το «Εγχειρίδιο Διοικητικού Δικαίου» (τόμος ΙΙ) του Επίτιμου Καθηγητή Επαμεινώνδα Σπηλιωτόπουλου.
Από το 2018 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοικητικών Επιστημών (ΕΙΔΕ).
– Κωνσταντίνα Θεολόγη-Λυγιδάκη, εξέλιξη σε Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Οδοντιατρικής
[theolog@dent.uoa.gr]
Η Νάντια Θεολόγη-Λυγιδάκη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε για 3 χρόνια (1982-1985), στην Στοματική Χειρουργική στο J. Radcliffe University Hospital στην Οξφόρδη, Μ. Βρετανίας, όπου έλαβε και Master’s degree από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Στην συνέχεια, στην Αθήνα, εκπαιδεύτηκε περαιτέρω στην Γενική Χειρουργική (ΓΠΝ «Τζάνειο») και στην Γναθοπροσωπική Χειρουργική (Πανεπιστημιακή Κλινική ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός») και έλαβε το 1995, τον τίτλο της Ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.
Απέκτησε δεύτερο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc), με κατεύθυνση την Παθοβιολογία Στόματος και εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή με θέμα «Μελέτη των μορφολογικών και χημικών αλλοιώσεων των μικροπλακών οστεοσύνθεσης τιτανίου και συσχέτισή τους με τα ιστολογικά ευρήματα των πέριξ ιστών», στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (2004).
Το 2008 εκλέχθηκε Λέκτορας στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική της Οδοντιατρικής Σχολής, το 2014 εξελίχθηκε σε Επίκουρη Καθηγήτρια, μονιμοποιήθηκε το 2018 και τον Ιούλιο του 2022 εκλέχθηκε Αναπληρώτρια Καθηγήτρια.
Επί σειρά ετών υπηρέτησε και στην Πανεπιστημιακή Κλινική της ειδικότητας της στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. και Α. Κυριακού», όπου διετέλεσε και Υπεύθυνη της Κλινικής, από τον Ιανουάριο 2017 μέχρι τον Αύγουστο 2022.
Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και διαρκή επίβλεψη και καθοδήγηση μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων για συγγραφή διπλωματικών εργασιών και διδακτορικών διατριβών.
Έχει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα, με περισσότερες από 90 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει Μονογραφία με θέμα τις Χειλεο-γναθο-υπερωιο-σχιστίες. Έχει μεγάλο αριθμό επιστημονικών ανακοινώσεων και Εισηγήσεων σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και Σεμινάρια.
Είναι δραστήριο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της European Association of Cranio- Maxillofacial Surgery. Είναι επίσης μέλος του Editorial Board του Ευρωπαϊκού Περιοδικού «Journal of Cranio-Maxillofacial Surgery» από το 2008. Συμμετείχε επί σειρά ετών στην Συντακτική ομάδα του Ελληνικού Περιοδικού της Ειδικότητας «Αρχεία Ελληνικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής» όπου διετέλεσε Διευθύντρια Σύνταξης τη περίοδο 2012-2016.
– Νικόλαος Φώτος, εξέλιξη σε Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Νοσηλευτικής
Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ (1999) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην «Κλινική Νοσηλευτική» (2001) και διδάκτωρ Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ (2006). Εργάστηκα ως κλινικός νοσηλευτής από τον Οκτώβριο του 2000 έως και τον Σεπτέμβριο του 2009, κυρίως σε καρδιολογικές και καρδιοχειρουργικές κλινικές σε ιδιωτικά και δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα. Η ακαδημαϊκή μου καριέρα ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009, οπότε και ανέλαβα καθήκοντα Λέκτορα στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογική Νοσηλευτική». Τον Φεβρουάριο του 2015 εξελέγην στη θέση του Επίκουρου Καθηγητή, στην οποία μονιμοποιήθηκα τον Δεκέμβριο του 2018 και τον Σεπτέμβριο του 2022 εξελέγην στη θέση του Αναπληρωτή Καθηγητή. Από το 2009 έως και σήμερα, έχω διδάξει με ανάθεση διδασκαλίας στο πρόγραμμα προπτυχιακών («Παθολογική Νοσηλευτική 1 και II», «Νοσηλευτική Καρδιαγγειακών Νοσημάτων») και μεταπτυχιακών σπουδών (Ειδίκευση: «Νοσηλευτική Καρδιαγγειακών Νόσων») του Τμήματος Νοσηλευτικής.
Διαθέτω σημαντικό ερευνητικό-συγγραφικό έργο, το οποίο έχει δημοσιευθεί σε ξενόγλωσσα και ελληνόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά με σύστημα κριτών (peer-reviewed journals). Πρόκειται για συνολικά 57 δημοσιευμένες μελέτες (38 ξενόγλωσσες και 19 ελληνόγλωσσες). Το δημοσιευμένο μου έργο τυγχάνει σημαντικής απήχησης στο διεθνή επιστημονικό χώρο, όπως φαίνεται από το σύνολο των ετεροαναφορών (citations) σε αυτό, στις βάσεις δεδομένων Google-Scholar και Scopus. Επίσης, έχω συμμετάσχει στη συγγραφή 13 κεφαλαίων σε επιστημονικά συγγράμματα, καθώς και σε 119 δημοσιεύσεις περιλήψεων σε τόμους πρακτικών και περιλήψεων ελληνικών και διεθνών συνεδρίων, με 12 βραβεύσεις. Παράλληλα, έχω συμμετάσχει σε 5 χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα, στα 3 ως επιστημονικός υπεύθυνος
Ως μέλος ΔΕΠ, έχω αναπτύξει πλούσιο Διοικητικό-Οργανωτικό έργο, όπως φαίνεται από τη συμμετοχή μου σε περισσότερες από 60 Επιτροπές ως τακτικό ή αναπληρωματικό μέλος, την εποπτεία των κτιρίων του Τμήματος Νοσηλευτικής (2011 έως σήμερα), το συντονισμό και ακαδημαϊκή ευθύνη του προγράμματος ERASMOUS+ από το 2014. Επίσης, είμαι Πρόεδρος του τριμελούς Συμβουλίου Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Ειδικότητας «Νοσηλευτική Καρδιαγγειακών Παθήσεων» από τον Φεβρουάριο του 2022.
– Μαρία (Μαριλού) Ιωακειμίδη, νέος διορισμός ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών
Η Δρ. Μαρία (Μαριλού) Ιωακειμίδη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει, Επίκουρος Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Επισκέπτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2006 – σημερα) και Αντιπρόεδρος Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος μεταπτυχιακού (Industrial Relations and Organisational Behaviour – IROB), από το University of Warwick, UK και αριστούχος Διδάκτωρ (Ph.D.) των Οικονομικών με ειδίκευση στα Οικονομικά και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και Εκπαίδευσης. Διδάσκει εκτός του ΕΚΠΑ σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και παλαιότερα στο Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Από το 2013-2021 ήταν διευθύντρια του Κέντρου Μελετών στο «Ελληνικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Οικονομικών της Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Έρευνας και Καινοτομίας». Το 2022 εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του παραπάνω Ινστιτούτου καθώς και Διευθύντρια στο Κέντρο Τεκμηρίωσης. Τα ερευνητικά και διδακτικά ενδιαφέροντά της εστιάζονται στα Οικονομικά και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Οικονομικά της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Τεχνολογία και Νέες Μορφές Εκπαίδευσης, Δια-βίου Μάθηση. Μελέτες και άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά όπως το British Journal of Management, International Journal of Finance and Economics, B.E. Journal of Economic Analysis and Policy, κ.α. καθώς και από την UNESCO και το Higher Education Academy της Μεγάλης Βρετανίας.