Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα διεύθυνση της ιστοσελίδας της νεοϊδρυθείσας Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας

Σύμφωνα με το άρθρο 296 του Νόμου 4957/2023, η Πανεπιστημιακή Λέσχη του ΕΚΠΑ καταργήθηκε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Με την υπ’ αριθμόν 1433/24-1-2023 απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, που δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμόν 545/6-2-2023 ΦΕΚ, ιδρύθηκε η Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας.

Η ίδρυση Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας μίας νέας ιστοσελίδας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη νεοϊδρυθείσα Διεύθυνση. Ως εκ τούτου, έγινε μετάβαση από την παλιά διεύθυνση της ιστοσελίδας της καταργηθείσας Πανεπιστημιακής Λέσχης (lesxi.uoa.gr) στη νέα διεύθυνση της ιστοσελίδας της νεοϊδρυθείσας Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας https://merimna.uoa.gr/.

Αντικείμενο της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας δεν αποτελεί μόνο η σίτιση των φοιτητών αλλά και η εξυπηρέτησή τους σε θέματα που αφορούν την υγειονομική τους φροντίδα, τη σταδιοδρομία και την πρακτική άσκηση, τις πολιτιστικές και αθλητικές τους δραστηριότητες, τη λειτουργία των φοιτητικών αναγνωστηρίων και των χώρων Η/Υ, καθώς η υποστήριξη φοιτητών με αναπηρία και αλλοδαπών φοιτητών.

Τμήματα και αρμοδιότητες

  1. Τμήμα Γραμματείας και Διοικητικής Υποστήριξης
  2. Τμήμα Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών
  3. Τμήμα Σίτισης – Στέγασης
  4. Τμήμα Φοιτητικών Εστιών
  5. Τμήμα / Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Παλιά διεύθυνση της ιστοσελίδας της καταργηθείσας Πανεπιστημιακής Λέσχης: lesxi.uoa.gr

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN