Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση Υποδοχής Μεταπτυχιακών Φοιτητών – Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής» Ε.Κ.Π.Α.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υποδοχής των μεταπτυχιακών φοιτητών του δεύτερου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μάρκετινγκ Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πολιτικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, στην επιβλητική αίθουσα του «Πολιτιστικού-Εντευκτηρίου Κωστής Παλαμάς».

Ο Διευθυντής του Προγράμματος, Καθηγητής Γιώργος Τσουρβάκας, καλωσόρισε τους φοιτητές και αναφέρθηκε στην ποικιλία και τον καινοτόμο χαρακτήρα του προγράμματος. Τόνισε ότι οι τρεις κατευθύνσεις—Αθλητισμός, Πολιτισμός και Πολιτική—επιλέχθηκαν λόγω της αυξημένης ζήτησης στους συγκεκριμένους τομείς και της μεγάλης κοινωνικής τους σημασίας. Υπογράμμισε επίσης ότι το πρόγραμμα δεν περιορίζεται σε θεωρητικά μαθήματα, αλλά περιλαμβάνει διαλέξεις από διακεκριμένα στελέχη των αντίστοιχων κλάδων, καθώς και σεμιναριακά μαθήματα με επίκαιρα και εξειδικευμένα θέματα, τα οποία θα προσφέρουν στους φοιτητές πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες.

event photo 2

Ευχαρίστησε το χορηγό της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνεισφορά του. Συγκεκριμένα την εταιρεία Βιανέξ Α.Ε και ειδικά τους ανθρώπους της, τον κ. Χρήστο Χρηστίδη, HR Manager και την κα. Όλγα Τριανταφύλλου, Corporate Social Responsibility Manager, για την ευγενική τους υποστήριξη και τη φροντίδα στη διοργάνωση του εξαιρετικού χώρου και της φιλοξενίας. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ, κ. Δημήτρη Θωμάκο, για τη συμβολή του στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι διδάσκοντες, οι οποίοι καλωσόρισαν τους φοιτητές και έδωσαν μια γεύση από το περιεχόμενο των μαθημάτων τους, τονίζοντας την εφαρμοσμένη γνώση που θα λάβουν οι φοιτητές. Τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία και πρόοδο στη διάρκεια των σπουδών τους, ενώ συστήθηκαν επίσης τα μέλη της ομάδας διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης του προγράμματος.

event photo 1

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους καθηγητές τους καθώς και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN