Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Διεθνής Εταιρεία Περιβαλλοντικής Επιδημιολογίας (ISEE) διοργανώνει το 34ο Ετήσιο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, Ελλάδα, στις 18-21 Σεπτεμβρίου 2022. Tο Συνέδριο θα έχει υβριδική μορφή, αναμένοντας εκτός από τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, να προσελκύσουμε και αρκετές εκατοντάδες συμμετέχοντες που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Συνέδριο διαδικτυακά.

Το κύριο θέμα του Συνεδρίου είναι η “Ενίσχυση του παγκόσμιου ρόλου της περιβαλλοντικής επιδημιολογίας”, ενώ θα παρουσιαστούν αποτελέσματα επιδημιολογικών μελετών που συνδέουν την έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες με την ανθρώπινη υγεία. Το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής και των επιπτώσεών της  στην υγεία, το οποίο χρειάζεται παγκόσμιο συντονισμό για αποτελεσματική δράση, αποτελεί κεντρικό θέμα του Συνεδρίου. Εκτός από το κλίμα/μετεωρολογία, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την ατμοσφαιρική ρύπανση, την ποιότητα του νερού, τον θόρυβο, το αστικό περιβάλλον καθώς και τις επαγγελματικές εκθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://isee2022.org/

Η Κλέα Κατσουγιάνη, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, καθώς και η Εύη Σαμόλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο ως Conference Co-Chair.

Εικόνα1 4

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN