Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στις επικείμενες εκλογές για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, που θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2022 (Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, ΟΑΚΑ, Είσοδος ΣΤ, Μαρούσι), οι παρακάτω Συνάδελφοι από τη Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ είναι υποψήφιοι:

  1. Ζάβρας Νίκος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ (για ΔΣ ΙΣΑ & Εκπρόσωποι ΠΙΣ)
  2. Ζακυνθινός Σπύρος, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ (για ΔΣ ΙΣΑ & Εκπρόσωποι ΠΙΣ)
  3. Θεοδωρόπουλος Γιώργος, ΔΗΚΙ (για Εκπρόσωποι ΠΙΣ)
  4. Καλομενίδης Γιάννης, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ (για ΔΣ ΙΣΑ & Εκπρόσωποι ΠΙΣ)
  5. Μαρίνος Γιώργος, ΔΗΚΙ (για ΔΣ ΙΣΑ)
  6. Πρωτογέρου Βασίλης, ΔΗΚΙ (για ΔΣ ΙΣΑ)
  7. Τριανταφύλλου Κώστας, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (για ΔΣ ΙΣΑ & Εκπρόσωποι ΠΙΣ)
  8. Χαλβατσιώτης Παναγιώτης, ΔΗΚΙ (για Εκπρόσωποι ΠΙΣ)

Ακολουθούν συνοπτικά σημειώματα από όσους μας απέστειλαν.

Θάνος Δημόπουλος

—————————————————–

Νικόλαος  Ζάβρας, Αν. Καθηγητής Παιδοχειρουργικής, Διευθυντής Πανεπιστημιακής Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Νοσοκομείο Π.Γ.Ν. “ATTIKON”

image 33

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ το 1983. Έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας στη Παιδοχειρουργική το 1993 και στη συνέχεια εξειδικεύθηκα στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας στα παιδιά. Μετά από σχετικά σύντομη πορεία ως Επιμελητής στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων “H Αγία Σοφία”, επέστρεψα στη βασική μου ειδικότητα, την Παιδοχειρουργική, το 2001, στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Το 2009 διορίσθηκα ως Λέκτορας στο Π.Γ.Ν “ATTIKON”, όπου εξελίχθηκα σε όλες τις βαθμίδες και σήμερα είμαι Αν. Καθηγητής στο ίδιο Νοσοκομείο.

Η άποψη για τις εκλογές που έρχονται

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινάει το 2006 ως εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης στην ΕΙΝΑΠ, μέχρι το 2009.  Από το 2018 μέχρι και σήμερα συμμετέχω στον ΠΙΣ με την Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση (ΑΙΚ).

Η ΑΙΚ είναι ένας χώρος όπου τα μέλη της δεν εκπροσωπούν πολιτικές παρατάξεις αλλά αγωνίζονται  προσπαθώντας να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των γιατρών στους χώρους που ανήκουν (Πανεπιστημιακοί, γιατροί ΕΣΥ, ιδιώτες). Προσωπικά,  εργαζόμενος στο Σύστημα Υγείας από διάφορες θέσεις και τα τελευταία χρόνια ως Πανεπιστημιακός, έχω τη διάθεση να αφιερώσω όσο χρόνο μπορώ για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Σας ευχαριστώ

Νικόλαος Ζάβρας

—————————————————–

Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, MD, PhD, FACS, FASCRS

Ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, MD, PhD, FACS, FASCRS είναι Καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών, δραστηριοποιείται κλινικά στην Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική  στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών και έχει ειδικευθεί πλήρως στη Γενική Χειρουργική και εξειδικευθεί στη Χειρουργική Παχέος Εντέρου στις ΗΠΑ.

Ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Ναύπλιο Αργολίδας και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στην Τρίπολη Αρκαδίας. Μετά την αποφοίτησή του με «Άριστα» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών   και την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής του από το ίδιο Πανεπιστήμιο, μετέβη στις ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε την 6ετή ειδίκευση του Γενική Χειρουργική. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στη Χειρουργική από το American Board of Surgery. Ακολούθησε η μετεκπαίδευσή του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και Πρωκτού σε πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης των ΗΠΑ. Το 2005 ανακηρύχθηκε Fellow of American College of Surgeons (FACS) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών, ενώ το 2014, λόγω της κλινικής και επιστημονικής συμβολής και αφοσίωσής του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου, ανακηρύχθηκε Fellow of American Society of Colon and Rectal Surgeons (FASCRS) από την Αμερικανική Εταιρεία Χειρουργικής Παχέος Εντέρου.

Πέραν της αντιμετώπισης των παθήσεων που άπτονται του φάσματος της Γενικής Χειρουργικής, εφαρμόζει λαπαροσκοπικές τεχνικές στην αντιμετώπιση καρκίνου παχέος εντέρου, στη νόσο Crohn και στην ελκώδη κολίτιδα, διενεργεί επεμβάσεις διάσωσης του σφιγκτήρα για την αποφυγή μόνιμης «παρά φύσιν» έδρας για καρκίνους του ορθού (πρωτοπόρησε στην εφαρμογή της διαπρωκτικής ολικής μεσοορθικής εκτομής, νέας προσπέλασης που φέρεται διεθνώς ως ta-TME), είναι ειδικός σε διαπρωκτικές εκτομές για την αφαίρεση νεοπλασμάτων του ορθού, συμπεριλαμβανομένης της μοντέρνας τεχνικής γνωστής ως ΤAMIS (Transanal Minimally Invasive Surgery) και αντιμετωπίζει δυσίατα προβλήματα του παχέος εντέρου και του πρωκτού, όπως προπτώσεις, ακράτειες κοπράνων, δύσκολα συρίγγια, παθήσεις που απαιτούν αποκαταστάσεις με κρημνούς και πολλά περιστατικά που έχουν υποτροπιάσει ή αποτύχει μετά από προηγούμενες χειρουργικές προσπάθειες.

Έχει λάβει 16 βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, έχει συμπεριληφθεί σε 3 διεθνείς συλλογές βιογραφικών, είναι μέλος 15 Επιστημονικών Εταιρειών, έχει διατελέσει μέλος των επιτροπών “New Technologies Committee” και “International Committee” του American Society of Colon & Rectal Surgeons, τώρα είναι μέλος του “Rectal Cancer Committee” της ίδιας εταιρείας καθώς και του “Research Committee” της “Εuropean Αssociation for Endoscopic Surgery”. Είναι Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, καθώας και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κολοπρωκτολογίας. Έχει δώσει συνολικά 135 ομιλίες σε επιστημονικές συναντήσεις. Είναι συγγραφέας δύο ξενόγλωσσων βιβλίων που διαπραγματεύονται τη σύγχρονη γνώση όσον τα βλαστικά κύτταρα το ένα και το μικροβίωμα το δεύτερο.  Έχει σημαντικό ερευνητικό – συγγραφικό έργο όπως τεκμηριώνεται από τις 140 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, που έχουν συνολικό συντελεστή απήχησης 393. Το συγγραφικό του έργο έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης, όπως προκύπτει από τον σημαντικό αριθμό βιβλιογραφικών αναφορών του (5.500) και το υψηλό δείκτη Hirsch (h-index: 39). Η συνεισφορά του στην Ιατρική Εκπαίδευση τονίζεται από την επί 17ετίας αδιάλειπτη συμμετοχή του στην προπτυχιακή διδασκαλία φοιτητών Ιατρικής και στο βασικό ρόλο που κατέχει ως διδάσκων σε 8 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

—————————————————–

Γιάννης Καλομενίδης

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ και στην συνέχεια ειδικεύτηκα στην Πνευμονολογία, στην Αθήνα. Το 2005 εκλέχθηκα λέκτορας στην Ιατρική Σχολή και εργάστηκα στο Αττικό και στον Ευαγγελισμό. Τα ειδικά ερευνητικά ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στα νοσήματα του υπεζωκότα και το σημαντικότερο κομμάτι της ακαδημαϊκής δουλειάς μου αποτελεί η αποσαφήνιση της παθοφυσιολογίας της κακοήθους υπεζωκοτικής συλλογής σαν αποτέλεσμα αλληλεπίδρασης όγκου-ξενιστή. Έχω εκπαιδευτεί σε ΗΠΑ και ΗΒ στην έρευνα και σε κλινικές τεχνικές που αφορούν τα νοσήματα του υπεζωκότα. Επίσης, από το 2015, ασχολούμαι ερευνητικά με τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού. Παράλληλα, μελετώ θέματα δημόσιας υγείας. Έχω υπηρετήσει σαν επιστημονικός υπεύθυνος στο Πνευμονολογικό Τμήμα της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας, στον Ευαγγελισμό και σαν επιστημονικός και διοικητικός υπεύθυνος στην κλινική COVID-19 (2016-20) του νοσοκομείου κατά το διάστημα 3/2020-1/2021.

Στις εκλογές του ΙΣΑ συμμετέχω επιθυμώντας να συμβάλω 1) στην ενίσχυση της φωνής του ιατρικού κόσμου που διεκδικεί ουσιαστική την ενίσχυση του ΕΣΥ, το νοσοκομειακό σκέλος του οποίου έχει υποφέρει και έχει φθαρεί μέσα στην πανδημία 2) στην εξασφάλιση αξιοπρεπών αμοιβών και συνθηκών εργασίας για τους/τις συναδέλφους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και 3) στην δημιουργική επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με την αποτυχία του νέου συστήματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης να προσελκύσει γιατρούς, σε αναζήτηση ενός δημοσίου συστήματος ολιστικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που θα εξασφαλίζει ικανοποιητικές συνθήκες για τους γιατρούς και καλές υπηρεσίας για τους ασθενείς.

—————————————————–

Γεώργιος Β. Μαρίνος, M.D , MSc, PhD, Επίκουρος Καθηγητής Γενικής Ιατρικής & Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Συντονιστής Εκπαίδευσης Ειδικευομένων Γενικής Ιατρικής Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Πανεπιστήμιο Αθηνών, τ. Ταμίας ΙΣΑ 

marinos

Ο Γεώργιος Μαρίνος έχει ειδικευτεί στη Γενική Ιατρική στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ». Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων, ενός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και ενός της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ (Καρδιολογική Νοσηλευτική-Μονάδες Εντατικής Θεραπείας).

Από το 2009, εργάσθηκε σε διάφορες βαθμίδες στο Τ.Ε.Π. του Λαϊκού Νοσοκομείου, με κυριότερες αυτές του Συντονιστή Εφημερίας, του Επιστημονικά Υπεύθυνου και τέλος του Διευθυντή του Τμήματος. Έχει υπηρετήσει ως Υπεύθυνος του Ιατρείου Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής και του Ιατρείου Προληπτικής Ιατρικής του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» και ως Υπεύθυνος του Ιατρείου Εργασίας.

Από το 2016, υπηρέτησε ως Συντονιστής Εκπαίδευσης των Ειδικευόμενων Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ». Έχει διατελέσει Πανεπιστημιακός Υπότροφος και Ειδικός Επιστήμονας Π.Δ. 407/80 στην Α΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών με αντικείμενο τη Γενική Ιατρική και Προληπτική Καρδιολογία. Υπήρξε για δώδεκα έτη Υπεύθυνος Προγράμματος του κατ’ επιλογήν υποχρεωτικού μαθήματος «Γενική Ιατρική» για τους προπτυχιακούς φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Είναι από το 2011 εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Ιατρός τoυ Κοινωνικού Ιατρείου Αποστολής της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Από τον Ιανουάριο του 2021 υπηρετεί ως Επίκουρος Καθηγητής Γενικής Ιατρικής-Προληπτικής Ιατρικής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Τον Ιανουάριο 2021, η βάση pubmed αποδελτίωνε 45 από τις εργασίες του. Τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε θέματα γενικής ιατρικής, προληπτικής ιατρικής και ιατρικής εργασίας.

—————————————————–

Βασίλης Πρωτογέρου, Χειρουργός Ουρολόγος, Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ

Ονομάζομαι Βασίλης Πρωτογέρου και είμαι Χειρουργός Ουρολόγος. Διατελώ Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εργ. Περιγραφικής Ανατομικής του ΕΚΠΑ και επίσης υπεύθυνος του Ανδρολογικού Ιατρείου της Γ’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής στο Αττικό Νοσοκομείο.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την υποψηφιότητα μου για το ΔΣ του ΙΣΑ με την παράταξη ΔΗ.Κ.Ι. στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν 16-17 Οκτωβρίου 2022. Θα ήθελα με τη βοήθεια σας να δουλέψω για ένα Ιατρικό Σύλλογο που να υπερασπίζει την αξιοπρέπεια του ιατρού, την εργασιακή του ασφάλεια, την υποστήριξη της δίκαιας αμοιβής του. Οι ιατροί είμαστε αυτοί που δουλεύουν για να κρατούν την κοινωνία μας υγιή και λειτουργική. Θα πρέπει πρωτίστως εμείς να παίρνουμε την αναγνώριση για αυτό, ηθική και οικονομική. Σήμερα, δυστυχώς δεν είναι πάντα αυτονόητο αυτό. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε τη θέση μας και να το αλλάξουμε αυτό.

Σας ευχαριστώ.

—————————————————–

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

unnamed file

Αγαπητέ συνάδελφε,

Υπηρετώ στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας από το 2006. Έχοντας ανέλθει όλες τις βαθμίδες της Ακαδημαϊκής ιεραρχίας εργαζόμενος συνεχώς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικό, σε καλώ, με τη διπλή μου ιδιότητα – γιατρού και δασκάλου- που υπηρετεί τον Λαό από το ΕΣΥ και το Δημόσιο Πανεπιστήμιο να στηρίξεις και να δυναμώσεις τη Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας στις 16-17 του Οκτώβρη.

Έχοντας τις εμπειρίες:

  1. της πανδημίας όπου βιώσαμε με όξυνση τις συνέπειες των πολιτικών που εφάρμοσαν διαδοχικά στην Υγεία όλες οι κυβερνήσεις
  2. της επιβολής της κυριαρχίας των νόμων της αγοράς στα δημόσια νοσοκομεία για να πωλούν υπηρεσίες στους ασθενείς ώστε να καλύπτουν λειτουργικές τους ανάγκες και της επίθεσης που βιώνουν μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι γιατροί στον ιδιωτικό τομέα Υγείας ώστε τα τεράστια κέρδη των ιδιωτικών ομίλων να διατηρηθούν και να αυξηθούν με την εκμετάλλευση της δουλειάς εργαζόμενων επιστημόνων
  3. των τερατωδών δαπανών στην κούρσα εξοπλισμών, εις βάρος των συμφερόντων του Λαού μας και των ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ με Ρωσία και Κίνα να κλιμακώνονται, αυξάνοντας τους κινδύνους επέκτασης και άμεσης εμπλοκής

Σε καλώ,

Να μετατρέψεις την αγανάκτησή σου σε δύναμη ανατροπής με συμμετοχή στους αγώνες και στηρίζοντας στις εκλογές του ΙΣΑ τη ΔΗΠΑΚ. Μαζί να παλέψουμε για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας. Καταδίκασε την απαράδεκτη στάση της ηγεσίας των ΙΣΑ/ΠΙΣ που προασπίζουν ως “κόρη οφθαλμού” τα συμφέροντα των μεγαλοκλινικαρχών. Αγνόησε τις προσχηματικές κοκορομαχίες των άλλων παρατάξεων που προσπαθούν να αξιοποιήσουν την αγανάκτηση από την κυβερνητική πολιτική, εστιάζοντας σε επιμέρους πλευρές αφού πολλές από τις κεντρικές επιλογές της αποτελούν συνέχεια των πολιτικών τους. Ενίσχυσε τη συμμαχία με τους ασθενείς μας και τις λαϊκές οικογένειες, που παλεύουν για την απόκρουση των νέων μέτρων που έρχονται. 

—————————————————–

Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας, Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»

Υπηρετώ στην Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή Παθολογίας. Παράλληλα μου έχουν ανατεθεί από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ.Κ.Μπακογιάννη, τα καθήκοντα του Προέδρου του ΔΣ του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ», η οποία είναι μια άμισθη μεν αλλά εξόχως τιμητική θέση.

unnamed file 1

Είμαι παθολόγος με εξειδίκευση στον σακχαρώδη διαβήτη και έχω διατελέσει fellow στην Ενδοκρινολογική Κλινική της Mayo Clinic στο Rochester, MN, των ΗΠΑ. Έχω υπηρετήσει την στρατιωτική μου θητεία στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και την υπηρεσία υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο Προυσσού Ευρυτανίας.

Ως Μέλος ΔΕΠ συμμετέχω στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών, στη διδασκαλία των νέων γιατρών σε διάφορες κλινικές και ερευνητικές ομάδες, είμαι επιβλέπων δε διδακτορικές διατριβές και διδάσκων σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Τέλος έχω συμμετοχή ως πρόεδρος συνεδριάσεων σε 13 Διεθνείς και 50 Πανελλήνιες συναντήσεις και σαν προσκεκλημένος ομιλητής σε 21 διεθνείς και >250 Επιστημονικές συναντήσεις ενώ υπάρχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (υπό κρίση).

Ως αιρετός έχω θητεύσει ως εκπρόσωπος των Ιατρών στο ΠΓΝ «Αττικόν» (2012-2018), ως Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου (2008-2012), ως Μέλος της Γ.Σ. της Ιατρικής Σχολής (2016-σήμερα) και υπηρετώ ως Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής. Όσον αφορά την υπηρεσία μου στον ΠΙΣ είχα εκλεγεί πρώτος στις αρχαιρεσίες ανάδειξης Μελών του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου (2015-2019) και θήτευσα ως Γεν. Γραμματέας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών ενώ εκπροσωπώ του Έλληνες Παθολόγους στην UEMS.

Ο ΠΙΣ αποτελεί όχι απλά το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των γιατρών στη Χώρα μας αλλά έχει και ένα θεσμικό ρόλο ιδιαίτερά βαρύνουσας σημασίας αφού μαζί με το ΚΕΣΥ  και την το Υπουργείο Υγείας απαρτίζουν το τρίπτυχο που ελέγχει, αναμορφώνει και σχεδιάζει τα θέματα υγείας του μέλλοντος. Σκοπός του είναι επίσης η διασφάλιση των δικαιωμάτων του Έλληνα γιατρού υποστηρίζοντας  παράλληλα την αναβάθμιση του ήδη υψηλού επιπέδου της επιστημονικής του εκπαίδευσης. Αν εκλεγώ, η μακρά μου θητεία σε θέσεις και φορείς αλλά και στον ΠΙΣ με γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην υποστήριξη των στόχων του ΠΙΣ. Επίσης  με ιδιαίτερη αφοσίωση θα επικουρώ την ενίσχυση του ρόλου των Πανεπιστημιακών δασκάλων στα οράματα του αύριο που θα αναλάβει η νέα Διοίκηση του ΠΙΣ.

ΕΚΠΑ © 2024. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο
EN