Το Εργαστήριο Έρευνας και Τεκμηρίωσης του Νεοελληνικού Θεάτρου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών διοργανώνει Ημερίδα – Αφιέρωμα στον Δημήτρη Κεχαϊδη τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025, ημέρα όπου συμπληρώνονται 20 χρόνια από την εκδημία του.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από τις 12:00-19:00
Η ημερίδα περιλαμβάνει βιντεοπροβολή πορτρέτου του συγγραφέα, εισηγήσεις, σκηνικές δράσεις των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών-τριών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ, θεατρικό αναλόγιο του τελευταίου του μονόπρακτου (Κατάστασις μη αναστρέψιμος) και στρογγυλό τραπέζι με καλεσμένους δημιουργούς του θεάτρου που έχουν ασχοληθεί με το έργο του.

Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μπορείτε να τις δείτε εδώ:
https://conferences.uoa.gr/e/kehaidis
Αναλυτικά το πρόγραμμα, εδώ:
https://conferences.uoa.gr/event/116/timetable/?view=standard_inline_minutes
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, για όσες και όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν και διαμένουν εκτός Αθηνών και εκτός της χώρας.
Ο σύνδεσμος είναι ο ακόλουθος: https://www.youtube.com/live/QKp51e_HgEQ