Οι φοιτητές, οι ακαδημαϊκοί και οι ερευνητές του CIVIS καλούνται να συμμετάσχουν διαδικτυακά στην εναρκτήρια εκδήλωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος EUROSUD στις Νοτιοευρωπαϊκές Σπουδές, στις 30 Σεπτεμβρίου 2025, από τις 11:00 έως τις 12:30 (CEST).
Η εν λόγω διάσκεψη περιλαμβάνει ένα κεντρικό σεμινάριο από την Δρ. Laura Chaqués Bonafont (Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης) με τίτλο: «Η Ποιότητα της Δημοκρατίας στις Χώρες της Νότιας Ευρώπης».
Η συνεδρία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Microsoft Teams:
Συνδεθείτε εδώ.
Για την ενημέρωσή σας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και δια ζώσης στο Salon de Grados (Κτίριο Νομικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών) του Πανεπιστημίου, με δεξίωση για τους τοπικούς συμμετέχοντες.
Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του CIVIS εδώ.
Επικοινωνία:
– Andrea Hormaechea Ocaña, CIVISOfficer, Αυτόνομο Πανεπιστήμιο Μαδρίτης: civis-eu@uam.es
– Δρ. Anne-Marie Reynaers, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Αυτόνομο Πανεπιστήμιο Μαδρίτης: [anne.reynaers@uam.es.]anne.reynaers@uam.es.
εκ μέρους του γραφείου CIVIS στο Ε.Κ.Π.Α.